Život může být mnohem lepší než se Ti teď může zdát, stačí se zaměřit na to hezké a to špatné hodit za hlavu. Víš co? Já Ti věřím, že to zvládneš ♥

neděle 15. října 2017

Změna je životní proces

'Změnil/a ses." Věta, kterou podle mě každý z nás jednou za život uslyší. Ale proč vlastně většina lidí kouká na změnu jako na něco špatného? Každý z nás se během života tak nějak hledá a přizpůsobuje se tomu, kdo vlastně je. Já si třeba myslím, že člověk by se tímhle směrem měl vyvíjet, protože každý den je co zlepšovat.

Většinou lidem Vaše změna vadí jen z důvodu, že třeba nejste takoví, jaký by Vás oni chtěli mít. Ale proč se někomu takhle podřizovat a dělat ze sebe vlastně někoho jiného než doopravdy jste? Buď Vás takové musí příjmout nebo můžou jít. Takové lidi si u těla nedržte.

Může se stát i to, že si lidi budou ukazovat a šeptat si za rohem, ale proč? Proč každý tolik řeší to, jak se lidi mění, když se postupem času aspoň minimálně změní úplně každý?

Máš pocit, že už ti ta barva vlasů nesluší? Jen do toho změň to. Myslíš, že se chováš moc dětinsky? Přehodnoť své chování a změň to. Nebaví tě tvá práce? Změň jí. Neboj se tolik těch změn, vždycky to nějak dopadne:)

Dělejte věci, které chcete vy a ne to co chtějí ostatní. Vždy vše děláte jen a jen pro sebe a pak budete šťastnější než pod nátlakem okolí o tom, kdo vlastně máte být

Ráda bych tu citovala kousek z jedné písničky, který tak nějak říká to, co Vám tímhle chci sdělit

Když se probudíš a celý tvůj svět se přetočí,je to jiné a ty to musíš sám vidět a musíš, musíš s tím jít.
To je jednoduše dospívání.Nedívej se na to negativně. Musíš to vidět tak, jak ti to bylo dáno.Myslím, že tak moc jak čas dokáže být šílený už brzo ucítíš jak to všechno je a  kde jsi měl být.Nikdy se už nebudeš cítit jako bys patřil někam jinam. Nemusíš předstírat, že je to vždy lehké.Jen to nech jít a ztotožni se s tím.Nemůžeš to vydržet, Tvé staré já nebo staré toto nebo staré tamto,protože jsi si vědom své změny.Není to měnění se špatným způsobem,je to jen měnění se,protože to je to co se v životě děje.Vyrůstáš.Všichni jdou dál a učí se.
Zůstaň upřímný sám k sobě,změna není špatná věc a nikdy nebyla,ale na konci dne víš, že pořád jsi ta samá osoba a to kde je tvé srdce,to se nikdy nezmění.


Doufám, že ten překlad není moc kostrbatý a jde z toho vidět, co se tím myslí:)

1 komentář: